Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact

ledennieuws


   

 
zoek een nieuwsitem

zoek een nieuwsitem

 
 
 

Verjaardagen

 
Bij KISPORT Barneveld viert u de leukste feestje voor iedereen! Wij zorgen er voor dat uw kinderfeestjes een succes wordt en dat je er later op terug kan kijken en dacht wat een leuk feestje zonder te veel zorgen want die nemen wij op ons. dus neem contact op met Robyn Wernsen via r.wernsen@kisport.nu.

Waar is dat feestje?

Taekwon-Do feestjes voor iedereen! Ben jij bijna jarig en heb jij zin in een gezellig en sportief feestje? Dan zijn wij je man! Wij organiseren verjaardagsfeestjes voor jeugd, junioren en volwassenen. De feestjes zijn op de leeftijd van de groep aangepast zodat er voor ieder wat leuks is. 

Wat zit er allemaal inbegrepen?
Cadeaus uitpakken, spelletjes, fotosessie met jarige, Taekwon-Do, kickboksen (vanaf 12 jaar) en gewoon heel veel fun met je vriendjes en vriendinnetjes. 

Tijdsduur
Alle verjaardagsfeestjes zullen 2 uur duren. De verjaardag zal worden opgesplitst in twee delen. Tussen deze delen zal er een pauze plaatsvinden. 

Tarieven
De kosten van een verjaardagsfeestje zijn €49,50 tot 10 personen en zijn een bijdrage in de kosten die gemaakt worden voor zaalhuur en een vrijwilligersvergoeding voor de vrijwilligers die dit bij ons doen. Meer mensen is natuurlijk geen probleem, alleen hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Deze kosten zijn €5,- per persoon.

Voor deze tarieven krijg je de volgende dingen:
-Uitnodigingen om op te sturen
-Het feestje
-Zaalhuur en materiaalgebruik
-Ontzettend leuke begeleiders
-Een mooie fotoshoot die we naar je versturen