Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact

ledennieuws


   

 
zoek een nieuwsitem

zoek een nieuwsitem

 
 
 

Topsport opleiding

 
Onze vakorganisatie biedt het volgende aan...
Van harte welkom bij de nieuwe TOPSPORT TAEKWON-DO OPLEIDING onder leiding van de Nationale Martial Arts Academie, die is aangesloten bij ITF HQ Korea – Nederland. De DNMAA is een Academie die levendig en altijd in ontwikkeling is. Binnen de Academie worden hoge eisen gesteld aan de Taekwon-Do vaardigheden, als wel aan de sociale vaardigheden van de deelnemers, instructeurs en supporters.

Voor de opleidingen die wij aanbieden, hebben we programma’s ontwikkeld die prima voorbereiden op de praktijk van wedstrijden, nationaal en internationaal. Dit doen we in nauwe samenwerking met instructeurs, organisaties en derden in de Taekwon-Do wereld.

Voor je ligt alvast een informatie brochure waarin we de start van de nieuwe TOPSPORT TAEKWON-DO OPLEIDING uitleggen. Wat wordt van je verwacht als je deelneemt. Welke dagen ga je trainen en wedstrijden doen. Hoe zien de trainingen eruit en onder wiens leiding staan deze?

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je bij één van de DNMAA scholen en of medewerkers informatie inwinnen.

Mede namens alle Taekwon-Do liefhebbers zien wij je graag tegemoet op de DNMAA – TOPSPORT TAEKWON-DO OPLEIDING.