Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact
 
 

Persoonlijke verzorgingen

 
Om er voor te zorgen dat we altijd in een schone omgeving sporten een aantal kleine regeltjes! Samen houden we de sportscholen schoon netjes van KISPORT Martial Academy! 

Geen (buiten)schoenen in de sportzaal
Om de sportvloer schoon te houden vragen wij cursisten, ouders/verzorgers en vrijwilligers als ze de zaal betreden om de schoenen uit te doen. 

Het is wel toegestaan om met binnenschoenen (geen zwarte onderzijde) op de vloer te komen. 

Geen eten en drinken nuttige/meenemen in de sportzaal
Om de zaal voor de cursisten schoon te houden is het niet toegestaan om wat voor vorm dan ook drinken of eten mee te nemen in de sportzaal. U kan u meegenomen of gekochten eten of drinken nuttigen buiten de zaal. 

Het is wel toegestaan om water te nuttige in de zaal. Maar sapjes of ander sportdranken wordt gevraagd om dit buiten de zaal te nuttigen. 

Daarnaast is het voor cursisten niet langer mee toegestaan om glazen te gebruiken voor de drinkpauze (bij KISPORT Barneveld). Onze vrijwilligers kunnen de afwas niet mee weg werken. Wij vragen om een eigen fles water of bidon mee te nemen (deze mag je voor aanvang de les nog wel vullen in de keuken). Ook is er een mogelijkheid om voor klein bedrag een fles water te kopen bij de balie (voor de les deze kopen). Het is ook niet meer toegestaan om te drinken bij de kraan uit je handen. 

Al met al kunnen we zeggen dat je in de les bent en tijdens de drinkpauze nog in de zaal blijft.  

Voetjes horen toch lekker schoon? 
Wij verwachten van alle cursisten dat ze hun voeten schoon zijn voor aanvang van de les. Omdat we op blote voeten trainen is het van belang dat iedereen schone voeten heeft om de hygiëne te kunnen waarborgen.

Het is niet toegestaan op de locatie in Barneveld (KISPORT Barneveld) om je voeten te wassen in de keuken. Zorg dat je thuis je voeten schoonmaakt.

Frisse handen, zo wil iedereen jou een hand geven!  
Wij verwachten van alle cursisten dat ze hun handen schoon zijn voor aanvang van de les.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Dan kunt u een contactformulier sturen dan zullen we een reactie geven op uw bericht/mededeling.