Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact
 
 

Opleidingen

 
Taekwon-Do
Taekwon-Do is een Koreaanse zelfverdedigingskunst die ontstaan is door de samenvoeging van het Japanse Karate en het Koreaanse Taek Kyon. De grondlegger is de Koreaanse generaal Choi Hong Hi. Hij heeft begin jaren vijftig deze "kunst" uit diverse elementen vormgegeven en zelfs Taekwon-Do les gegeven aan Koreaanse en Amerikaanse soldaten. Taekwon-Do is daardoor een "martial arts" (een krijgskunst) of zoals generaal Choi Hong Hi het noemt: "an art of self defence" (een zelfverdedigingskunst). Op 11 april 1955 werd officieel door hem de naam Taekwon-Do ingevoerd. Dit betekend "de weg/methode van de voet en de vuist" (Tae = voet, Kwon = vuist en Do = weg). 

Meer informatie? Mail ons via het contactformulier 

Tigers LSE
Tijgers Levens Vaardigheidsonderwijs is de meest professionele en vooruitstrevende levens vaardigheden cursus voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kinderen van deze leeftijd kunnen echt beïnvloed worden door een rolmodel zoals onze goed getrainde instructeurs. Dit geeft onze instructeurs al vele jaren een groot gevoel van voldoening!

Meer informatie? Mail ons via het contactformulier  

Korean Kickboxing
Korean Kickboxing is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen worden gebruikt. De stoten van het "Normale" boksen worden gecombineerd met traptechnieken uit de sporten zoals Taekwon-Do of Karate. Tijdens de lessen wordt je begeleid door een leraar die jouw tips en aandacht punten mee geeft.

Ook zijn de lessen van Korean Kickboxing zeer actief en worden er vee gewerkt aan de conditie. Stil staan zit er niet in bij ons! Het is een geweldige manier om je energie er uit te gooien!

Meer informatie? Mail ons via het contactformulier   

Weerbaarheid
In weerbaarheidstrainingen staat het vergoten van zelfvertrouwen centraal. De deelnemers leren gebruik te maken van fysieke, verbale en mentale technieken en methodieken om op te komen voor zichzelf. Te oefenen met vechtlust in confronterende situaties en het stroomlijnen van emoties.

Wil jij ook stekker in je schoenen staan?

Meer informatie? Mail ons via het contactformulier

Lady Fight
Dames waar wachten we nog op! Kom lekker mee sporten en bewegen bij lady fight. Met een hele groep vrouwen van jong tot oud gaan jullie samen 60 minuten er tegen aan om lekker actief bezig te zijn.

Naast een actief les is het ook een heel gezellig uur met de vrouwen onder elkaar. Maar natuurlijk moet er wel gewerkt worden en dat doen we dan ook.

Lekker los gaan op de boks zakken, gecombineerde series van hand technieken en nog veel meer.

Meer informatie? Mail ons via het contactformulier  
 
Special Class
Helemaal los gaan? Kom dan een kijkjes nemen bij onze special class lessen. met een lesplan waar het gaat om je conditie te verbeteren wordt je 60 minuten helemaal uitgeput. Door ons lesgever ga je er voor zorgen dat je elke les je grenzen verlegt, figuurlijk maar ook letterlijk!

Meer informatie? Mail ons via het contactformulier

Tactical Egde 
In de lessen van Tactical Edge leer je een hoop verschillende manieren van het verdedigen van aanvallen van messen, stokken en nog veel meer! Het is een vrijdagavond met heel veel verschillende oefeningen en bewegingen. Ben jij 16 jaar of ouder? Gewoon een keer proberen!

Meer informatie? Mail ons via het contactformulier  

Rots en Water 
De training Rots en Water is een sociale competentietraining met als uitgangspunt: niet praten maar doen. Ademhaling, lichaamshouding en oogcontact zijn elementen van non-verbale expressie die grote invloed hebben op je uitstraling. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan stemgebruik. Deze aspecten komen dan ook ruimschoots aan bod. Rots en Water kan zowel in groepsverband als individueel worden aangeboden. De trainers zijn opgeleid en gecertificeerd.

Deze opleiding wordt door een samenwerkingspartner gegeven. Zie meer informatie op hun website