Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact
 
 

Interne wedstrijden

 
De Nationale Kampioenschappen
Op zaterdag 16 februari 2019 is er weer de jaarlijkse kampioenschappen van De Nationale Martial Arts Academie. En ook dit keer verwachten we weer meer deelnemers! Ook dit jaar gaan we weer uitvoerig kijken naar de dag indeling. We hopen u ook weer te mogen ontvangen! Meer informatie is beschikbaar vanaf 7 januari 2019.

Aanmelden voor de clubkampioenschappen kan vanaf maandag 7 januari 2019 via deze link  
Voor u zoon of dochter kan aan via het Kihapp systeem moet u eenmalig een account aanmaken in het systeem dit kan via deze link. Aanmelden kan tot en met zaterdag 2 februari 2019 tot 23.59 uur.

Lukt het niet met aanmelden?
Vraag hulp aan Jasper via de mail!

Groepskampioenschappen
In de week van (nog te bepalen) november 2019 is het weer zo ver we houden de groepskampioenschappen van De Nationale Martial Arts Academie. Tijd de lesuren wordt er dan een wedstrijd gehouden. Ga jij jouw sportmaatje verslaan? We gaan het zien!

Fightclub
In de laatste weken van het sportjaar doen we de Fightclub in Barneveld (dit jaar op zaterdag 25 mei 2019). Een geweldige avond voor jong en oud om naar te kijken of mee te maken. 2 uur prachtige Taekwon-Do op een zaterdag avond met alle onderdelen van Taekwon-Do op wedstrijd gebied! We hopen dat je er bij bent!

Regels

Tijdens onze wedstrijden houden wij ons aan de algemene wedstrijdreglement wat vanuit De Nationale Martial Arts Academy is vastgesteld (vakorganisatie waar KISPORT Martial Academy is aangesloten). Deze kunt hier onder downloaden.  

Contactpersonen van de interne wedstrijden
Heeft u vragen of opmerkingen over de interne wedstrijden binnen onze organisatie? Dan kan u contact opnemen met onderstaande vrijwilligers!

Jasper Knaack | 1e vrijwilliger interne wedstrijden | j.knaack@kisport.nu
PDF document
PDF document 222,36 KB
3 januari 2019 13:06
PDF document
PDF document 239,26 KB
3 januari 2019 13:06
PDF document
PDF document 188,09 KB
3 januari 2019 11:39