Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact
 
 

Afmelden

 
Afmeldingen voor de les...
Het kan voor komen dat je niet bij je les kan zijn van wegen een ander afspraak of omdat je niet lekker voelt. Maar waar kan ik mij dan afmelden? Wat ik heb geen e-mailadres of telefoonnummer van de leraar?  

Afmelding gaan via de Balie in Barneveld daar worden alle afmeldingen verwerkt door de vrijwilliger. Je kan je dus niet langer meer afmelden bij het hoofdkantoor of via het contactformulier. Ook kan de Balie in Barneveld afmeldingen aannemen van ander locaties. We zullen de locatiehouder dan op de hoogte brengen van de afmelding. Alles voor u op één punt voor afmeldingen!  

De balie is te bereiken via balie@kisport.nu. Als u een afmelding doet via de mail ontvangt u binnen een aantal dagen een reactie van de werkzame vrijwilliger. Wij zijn hoofdzakelijk op maandagavond, dinsdagavond en woensdagmiddag -avond en zaterdagochtend en middag te bereiken maar zullen altijd een reactie naar u sturen. 
In de vakanties zullen wij ook minder mailverkeer oppakken en zijn wij aanwezig volgs het vakantierooster. 

Definitieve afmeldingen voor de les...
Wil je afmelden van onze club om van voor reden dan ook? Dan willen wij jouw vragen om contact op te nemen met onze locatiehouder of administratie kantoor die te bereiken zijn via het contactformulier of op de locatie.

Voor een opzegging krijgt u per mail nog een opzeggingsformulier. Deze kunt u op papier of digitaal ontvangen en inleveren. 

De tijd zal hier iets langer voor zijn dan voor normaal vragen omdat ons ledenadministratie kantoor niet fulltime beschikbaar is.