Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact
 
 

Proef nieuwsbrief

 


KISPORT OP WEG NAAR DE TOEKOMST

Wat zijn de jaren omgevlogen en wat hebben we al veel weten neer te zetten. Locacties in Utrecht, Barneveld, Audrey in Zeist, Petra in Veenendaal, Egbert in Voorthuizen, Rob op Curacao en een aantal loctaies die er aan komen.

De komende jaren gaan wij gebruiken om onze passie, Taekwon-Do nog meer te brengen naar een ieder die er voor open staat. KISPORT is gegroeid van een kleine naar een grote club en heeft als doel om iedereen om zijn eigen niveau te bedienen. Als dat een zeer grote club betekent dan gaan we hiervoor maar als wij blijven zoals we nu zijn is het ook prima want we genieten volop.

Een ieder die het kader van KISPORT een beetje kent weet dat het enthousiasme er nog volop is en dat betekent dus zeer waarschijnlijk dat er nog veel gaat gebeuren. We zullen zien! Deze nieuwsbrief geeft in ieder geval aan dat KISPORT leeft, bruist en groeit op alle vlakken.

Dit betekent niet dat we niet de hulp van de KISPORTERS en aanhang hard nodig hebben. Gelukkig zijn wij geprezen met vele handen en ik hoop dat ook in de toekomst wij op uw steun kunnen blijven rekenen!

De zoektocht naar meer handen is er een die voortdurend is en in deze nieuwsbrief zoeken wij weer een aantal vrijwilligers die ons kunnen en willen ondersteunen met het promoten van onze sportclubs.

Namens KISPORT bedankt…..