Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact
 
 

Senioren en veiligheid

 
Deze nieuwe Senioren en Veiligheid opleiding zal u opleiden met de kennis en vaardigheden om uw eigen succesvolle Senioren en Veiligheid trainingen te leiden. Sociale Veiligheidstrainingen zullen bestaan uit een training.

Omgaan met agressie en Omgaan met babbeltrucs
Instructeurs zullen worden ingevoerd op een unieke en innovatieve benadering van lesgeven voor leeftijden van 50 tot 100 jaar.

U zult leren hoe een effectieve les op te bouwen en te geven, terwijl inclusief alle onderdelen van de cursus op een 1 tot 3 bijeenkomsten zijn vastgesteld. Instructeurs leren de belangrijkste boodschap achter elk thema / oefening ende voordelen die zij aan de senioren overbrengen met deze manier van handelen.Dit zal gebeuren via een mix van creatieve rollenspelen (met acteur),groepsgesprekken, juridische onderbouwing en theoretische discussies.

Instructeurs zal getoond worden hoe het gebruik van het senioren handboek effectief te gebruiken zijn. De cursus staat open voor mensen die willen werken met senioren in het verbeteren van hun sociale veiligheid.Wat is de inhoud van de opleiding De kostprijs omvat de 1-daagse cursus, een instructeurs bevoegde opleiding en cursusmateriaal. Een handleiding voor lesplanning met gemakkelijk te volgen schema's voor de thema's / oefeningen, 

Voordelen voor de instructeur 
Aan het eind van de instructeursopleiding zult u instaat zijn om:
▪ Het aanleren van de vaardigheden uit de Senioren en Veiligheid handboek
▪ Het begrijpen van de belangrijkste elementen voorhet onderwijzen van senioren in de leeftijd 50-100 jaar.
▪ Senioren gedrag
▪ Aandacht vragend gedrag
▪ Plannen van een dynamische Senioren sessie om het beste uit de training te halen

Na de afronding van de opleidingNa een succesvolle afronding van deze 1-daagse opleiding wordt u aangesteld u als Senioren en Veiligheid instructeur.  U ontvangt een Senioren en Veiligheid Instructeur Certificaat Wie kan deelnemenDeze training is bedoeld voor nieuw op te leiden instructeurs in het Senioren en Veiligheid systeem. Een basiskennis van het omgaan met senioren is vereist,met de leeftijd van minimaal 18 jaar hebben de mogelijkheid deze training te volgen.

Maak een reservering
Volledige betaling voor deze opleiding wordt verwacht op het moment van boeking. Als u een reservering wilt maken neemt u dan contact op met de cursusleider Harry van Schaik. Vanwege het karakter van deze opleiding, zijn de plaatsen van de cursus beperkt.

De cursus vindt doorgang bij deelname van minimaal 5 deelnemers, bij onvoldoende deelname wordt het inschrijfgeld geretourneerd.

Annuleringsvoorwaarden 
Als het nodig is om een reservering te annuleren vereist Harry van Schaik, Active and Involved 28 werkdagen na aanmelding via e-mail om een volledige restitutie anders zie hieronder:

28 dagen = 100% restitutie
14 dagen = 75% restitutie
7 dagen = 50% restitutie
3 dagen of minder geen bericht = 0% restitutie

Volledige of gedeeltelijke terugbetalingen buiten de bepalingen die hierboven zijn vermeld zijn geheel naar het oordeel van Harry van Schaik op het moment van aanvraag. Zorg ervoor dat u zo veel mogelijk berichtover een annulering.

Let op
Neem contact op met Harry van Schaik m.b.t. hun annuleringsvoorwaarden. 
Kosten voor deze 1 daagse opleiding inclusief: 
training tot certificering van Senioren & Veiligheid
instructeur-handboek voor senioren-opbouw van lessenmaterialen
inclusief lunch, koffie en thee

Kosten
395,00 (exclusief BTW)

Aanmelden
Aanmelden kan bij onze administratie via de facturatie@kisport.nu doormiddel uw persoonlijke gegevens op te sturen en de betreffende cursus aan te geven in de mail, u ontvangt van van de administratie ook meteen een betalingsverzoek (factuur) voor de cursus.

Contactpersoon
Heeft u vragen of opmerkingen over deze cursus? Neem dan contact op met de contactpersoon van deze cursus.

Harry van Schaik
Telefoon | 0342-418062 |
E-mail | info@kisport.nu |
Postadres | van Renesselaan 64 | 3771 JX Barneveld |