Welkom
Actueel
Organisatie
Lestijden
Informatie
Events
Voor leden
MVO
Webshop
My account
Contact

Nieuws

Afbeelding van ON-LINE NIEUWS IN OVERZICHT
ON-LINE NIEUWS IN OVERZICHT

1 augustus 2018
Afbeelding van WEEKKRANT KISPORT 25 APRIL - 8 MEI 2016
WEEKKRANT KISPORT 25 APRIL - 8 MEI 2016

25 april 2016
Afbeelding van WEEKKRANT KISPORT 28 MAART - 3 april 2016
WEEKKRANT KISPORT 28 MAART - 3 april 2016

28 maart 2016
 
 
 

Locaties

 
KISPORT Martial Academie heeft in totaal vier locaties waar wij lessen aanbieden. Hieronder kan u een korte introductie lezen van de verschillende locaties. 

Barneveld

De locatie in Barneveld is de grootste locatie die wij hebben binnen onze sportorganisatie. met meer dan 250 actieve leden is deze locatie vijf dagen per week open. Met twee zalen, centrale hal, verschillende kantoren is het de plek om te komen sporten in Barneveld en omstreken.

Ons team nodige u van harte uit om eens langs te komen, de koffie of thee staat voor u klaar! Komt u snel naar onze locatie in Barneveld?

we zijn te vinden aan de Plantagelaan nummer 6 in Barneveld (tegen over het tenniscentrum De Watermolen). Voor meer informatie kunt u via het contactformulier
 
Voorthuizen
Het is weer zaterdag! Op deze locatie bieden we naast Taekwon-Do ook Tigers LSE (levensvaardigheden programma voor kinderen van 3 tot 6 jaar) aan onder leiding deskundige begeleiding.

Wil u een proefles volgen op de locatie? Kom dan een keer langs aan de Jan Steenstraat 42 (gymzaal van de gemeente). Voor meer informatie kunt u via het contactformulier
 
Stroe
Kent u Marjolein Klarenbeek? Zij is de locatiehouder van Stroe. Met 2 lesuren per week les is het een beginnende maar actieve locatie. Met al ruim 35 leden is het binnen een aantal maanden al flink gegroeid. Zoek u kind nog iets leuks voor op de zaterdagochtend? Ga dan gewoon naar KISPORT Stroe!

We geven de lessen aan de Stroeerweg 49 in het dorpshuis! Gewoon binnen lopen want u bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact op via het contactformulier

Kootwijkerbroek
Taekwon-Do oefenen op Vrijdagavond? Ga naar de locatie in Kootwijkerbroek en ga lekker bij Peter-Machiel trainen. In het gebouw van Jouw Sportschool aan de Standaerd 5A. Sinds kort geven we ook Tigers LSE lessen op deze locatie.  

Wij hopen dat u een keer langs komt voor een gratis proefles! Meer informatie over onze locatie in Kootwijkerbroek? Neem dan contact op via het contactformulier